Ľubomír Čarvaga

Ľubomír Čarvaga

Riaditeľ Technicko-prevádzkového úseku SND
Adresa: Pribinova 17, 819 01 Bratislava
Vyštudoval odbor manažment priemyselných podnikov na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Po ukončení vysokej školy začal pracovať vo výrobnej zahraničnej spoločnosti Kraft Foods, dnes už Mondelez International, kde sa venoval najprv výrobe a potom nákupu priamych materiálov pre výrobné závody v Česku a na Slovensku.
 
V roku 2004 sa stal Country manažérom vo francúzskej priemyselno-obchodnej spoločnosti Manutan, ktorá otvorila novú pobočku na Slovensku a kde mal za úlohu vybudovať všetky oddelenia a rozbehnúť predaj obchodného portfólia firmy. V roku 2007 ho v Paríži vymenovali za jedného z najúspešnejších riaditeľov podľa obratov a výnosov spoločnosti v rámci celej skupiny 25 krajín spoločnosti Manutan International.
V roku 2009 sa začal zameriavať na Facility management a v roku 2009 najprv nastúpil ako projektový a obchodný manažér do nadnárodnej dánskej spoločnosti ISS Facility Services a neskôr do nemeckej nadnárodnej spoločnosti DUSSMANN ako výkonný riaditeľ.
 
Od roku 2016 sa podieľal ako Riaditeľ sekcie projektového manažmentu v Národnom centre zdravotníckych informácií na celonárodnom projekte eHealth (eZdravie) v rámci Ministerstva zdravotníctva. Tento celoštátny projekt úspešne zaviedol do praxe služby v oblasti zdravotníctva ako eRecept a eVyšetrenie.
 
Posledné dva roky sa venoval projektovému manažmentu v oblasti stavebníctva a v septembri 2023 nastúpil na pozíciu riaditeľa Technického a prevádzkového úseku v Slovenskom národnom divadle.